VvE Diensten Nederland 12,5 jaar!

20 juni 2013

Geachte Verenigingen van Eigenaars,

Toen we in 2001 VvE Diensten Nederland BV starten was nog onzeker hoe de toekomst eruit zou gaan zien. Maar één ding was duidelijk, wij zouden het beheer anders, en vooral beter, gaan aanpakken dan destijds gangbaar was.

Vanaf de start in 2001 is ons credo dan ook "100% Focus op Beheer".

Het beheer van VvE's vraagt namelijk om professionele en deskundige technisch/bouwkundig beheerders, assurantie-medewerkers, administrateurs en accountmanagers. Het resultaat van ons werk heeft immers directe invloed op één van de belangrijkste onderdelen in het leven van iedere appartementseigenaar, namelijk het plezier van onbezorgd woongenot.

Inmiddels weten we dat onze visie en werkwijze wordt gewaardeerd. Niet alleen door de Verenigingen van Eigenaars die al jarenlang gebruik maken van onze diensten, maar ook door de VvE's die zich realiseren dat de goedkoopste beheerder, niet altijd de beste keuze is. Of de VvE's die zich de laatste tijd noodgedwongen meldden bij ons en die we weer een betrouwbaar perspectief hebben geboden.

Na 12,5 jaar jaar vonden we het tijd voor verandering. Vandaar dat we de afgelopen tijd hard hebben gewerkt aan de opfrissing van het gezicht waarmee we naar buiten treden en de modernisering van de organisatie.
Het nieuwe logo en onze nieuwe huisstijl ziet u al in deze nieuwe website en komt u met ingang van 21 juni 2013 ook tegen in onze brieven, onze e-mails en alle overige uitingen.

Onze nieuwe website geeft alvast een beeld van hetgeen u mag verwachten. Deze stelt u in staat om snel de juiste informatie te vinden of in contact te komen met één van onze kantoren bij u in de buurt voor advies of nadere kennismaking.

Binnenkort zal ook VvE Online een nieuw uiterlijk krijgen en voorzien zijn van talloze nieuwe mogelijheden voor de besturen en eigenaren van VvE's in ons beheer.

De kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en toewijding die wij nastreven in het beheer van Verenigingen van Eigenaars blijft echter onveranderd op hoog niveau.

We zien de toekomst dan ook graag samen met u fris en 100% gefocust tegemoet.

Namens VvE Diensten Nederland BV

M.J. Korunka