Weergave van het Eigenarenoverzicht op vvenederland.nl

29 november 2017

Geachte heer, mevrouw,

Vanwege een wijziging in de privacy wetgeving hebben wij per heden een aanpassing moeten doen in de weergave van het eigenarenoverzicht op de website van uw vereniging.  Het is niet meer toegestaan dat wij standaard uw persoonlijke gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres), zichtbaar mogen maken op de website van uwvereniging van eigenaars.

Indien u deze gegevens wel zichtbaar wilt hebben voor andere leden binnen uw vereniging, dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Log in op de website (inloggegevens zijn aan alle eigenaren verstrekt afgelopen jaar, heeft u deze niet meer, dan kun u een e-mail sturen naar arnhem@vve-nederland.nl voorzien van uw naam en adres en verzoek om nieuwe inloggegevens te verstrekken)

2. Ga naar Mijn Instellingen

3. Ga naar Privacy Instellingen

4. Controleer of uw gegevens actueel zijn (ook indien u uw gegevens anoniem wenst te behouden)

5. Ga naar onderdeel Privacy Instellingen en klik op het vierkantje na de zin ’Mijn gegevens mogen zichtbaar zijn voor andere inlogde leden bij het onderdeel Contact leden ‘ (zie onderstaande voorbeeld)

6.  Uw gegevens zijn per direct zichtbaar voor de leden van de VvE (en niet voor derden).

Aanpassing Notificaties:

Indien u meldingen van nieuwsberichten, gesprekken of reacties op gesprekken wilt ontvangen kunt u deze als volgt instellen.

1. Ga naar Mijn Instellingen

2. Ga naar Mijn Privacy Instellingen

3. Ga naar Onderwerp Notificaties:

4. Klik de vierkantjes aan om meldingen van de genoemde onderwerpen te ontvangen via e-mail (zie onderstaande voorbeeld).

5. Kies voor opslaan

6. Vanaf heden ontvangt u een bericht indien u 1 van de bovenstaande vierkantjes heeft aangevinkt.

Mocht u nog vragen hebben over bovenstaande, dan kunt u contact opnemen met uw VvE Manager.