Professioneel VvE beheer: een vak apart

Professioneel en betrouwbaar vastgoedbeheer is een absolute vereiste voor de kwaliteit en de continuïteit van uw Vereniging van Eigenaars. Het beheer van uw Vereniging van Eigenaars vergt immers meer dan goede bedoelingen: het is een vak dat 100% focus vereist.

Als één van de grootste VvE beheerders van Nederland verstaat VvE Diensten Nederland dit vak als geen ander. Niet voor niets vertrouwen al meer dan 1.000 Verenigingen van Eigenaars op onze diensten!

VvE beheer óók voor u!

VvE Diensten Nederland levert een breed palet van diensten voor:

• VvE’s die het beheer willen uitbesteden en/of professionaliseren
  • besturen en contactpersonen van VvE’s
  • appartementseigenaren
  • administratiekantoren die hun administratie willen outsourcen
  • projectontwikkelaars en makelaars van nieuwbouwprojecten
  • (institutionele) vastgoedbeleggers

VvE beheer op maat

VvE Diensten Nederland richt zich exclusief op administratief, bouwkundig, financieel en juridisch beheer en advies voor Verenigingen van Eigenaars, serviceflats, winkelcentra en coöperatieve verenigingen. Maatwerk is daarbij onze standaard. Bij VvE Diensten Nederland bepaalt u dan ook zélf welke diensten u afneemt. Vanzelfsprekend voorzien wij u graag van deskundig advies.

Ons VvE Basispakket omvat alle werkzaamheden die minimaal nodig zijn om een goed beheer van uw VvE te waarborgen. Niets meer, maar zeker ook niets minder. Optioneel kunt u dit basispakket uitbreiden met tal van aanvullende diensten. Zo stemt u het beheer van uw VvE naadloos af op uw eisen en wensen en betaalt u uitsluitend voor diensten die u écht benut!

Landelijk gevestigd, regionaal betrokken

Om elke Vereniging van Eigenaars – ongeacht omvang en samenstelling – optimaal te kunnen bedienen, bieden we onze kwalitatief hoogwaardige diensten aan via zelfstandige vestigingen in Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam. Zo koppelen we de schaalvoordelen van een toonaangevende VvE-beheerder aan een grote mate van regionale betrokkenheid. Dat levert een surplus aan expertise en ervaring op het gebied van vastgoedbeheer en een uitstekende onderlinge samenwerking tussen de vestigingen op.

VvE Diensten Online: alle informatie binnen handbereik

Als appartementseigenaar wilt u uiteraard volledig op de hoogte blijven van alles wat binnen uw VvE wordt besproken en vastgelegd. U heeft echter geen behoefte aan een steeds verder uitdijende VvE-administratie. Als professional in VvE beheer begrijpt VvE Diensten Nederland dat als geen ander. Daarom bieden wij u het gemak van VvE Diensten Online.

Voordelen

• Full service VvE beheer op maat
  • Goede kennis van lokale (markt)omstandigheden
  • Servicegericht en klantvriendelijk