VvE's Abdijtuinen

"Alle vertrouwen in een langdurige en vruchtbare samenwerking"

"Het nog vrij nieuwe appartementencomplex “De Abdijtuinen” in Veldhoven omvat ongeveer 300 appartementen en een ondergrondse stalling voor ca. 500 auto’s. De woongebouwen, de stalling en de hoofdvereniging ( tuin, verzekeringen e.d.) zijn bestuurlijk ondergebracht bij 7 zelfstandige VvE’s.
Vanaf de oplevering van de eerste woningen in 2009 waren zowel het bestuur als ook het beheer van de 7 VvE’s ondergebracht bij een en dezelfde professionele partij.

Nadat al eerder één van onze VvE’s het beheer en bestuur elders had ondergebracht zijn de overige 6 VvE’s met ingang van 1 oktober 2012 overgestapt naar VvE Diensten Nederland Eindhoven.
Tegelijkertijd hebben de eigenaren het bestuur vanaf die datum grotendeels in eigen handen genomen. Daartoe is voor elke VvE een driehoofdig bestuur gevormd, bestaande uit 2 bewoners/eigenaren en VvE Diensten Eindhoven. Het beheer is volledig in handen gelegd van VvE Diensten.

De eigenaren zijn op dit moment (maart 2013) tevreden over de vanaf 1 oktober 2012 ingezette koers. De ervaringen met VvE Diensten zijn prima. Links en rechts worden nog wat puntjes op de i gezet maar er is alle vertrouwen in een langdurige en vruchtbare samenwerking."