Vestigingen

Als één van de grootste landelijke onafhankelijke VvE beheerders probeert VvE Diensten Nederland haar diensten op het gebied van VvE beheer op maat toe te snijden op uw wensen en eisen. Regionale betrokkenheid en kennis van regionale en lokale regels is daarbij van groot belang. Daarom bedienen we de markt via vijf zelfstandige regionale vestigingen.

Heeft u behoefte aan een profesionele betrouwbare beheerder voor uw VvE?
Maak dan snel kennis met een van onze vestigingen bij u in de buurt.

Arnhem

Ons kantoor maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Huissen. De directie wordt gevormd door Paul Pere en Pieter Rijnbende. Kantoor Arnhem beschikt over ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars, coöperatieve flatexploitaties en serviceflats. 


Lees verder

Breda

Vanuit kantoor Breda verzorgen wij het beheer en de administratie voor bijna 100 Verenigingen van Eigenaars en coöperatieve verenigingen in heel Nederland, met de nadruk op West Brabant en omstreken. Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en coöperaties.

Lees verder

Den Haag

Kantoor Den Haag verzorgt het beheer en de administratie voor circa 250 Verenigingen van Eigenaars in onder meer Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Utrecht. Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen.

Lees verder

Eindhoven

VvE Diensten Eindhoven is gevestigd in Best. Binnen ons kantoor beschikken we over ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars, coöperatieve flatexploitaties, serviceflats en winkelcentra. Wij verzorgen het beheer en de administratie voor circa 200 Verenigingen van Eigenaars en coöperatieve verenigingen in een straal van circa 150 kilometer rond Eindhoven.

Lees verder

Rotterdam

Wij verzorgen het beheer en de administratie voor circa 150 Verenigingen van Eigenaars in een groot deel van Nederland. Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en coöperaties. De financiële administratie van onze cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland.


Lees verder

Nederland

‘Als professionele service-organisatie richten we ons exclusief op het administratief, bouwkundig, financieel en juridisch beheer voor Verenigingen van Eigenaars. We noemen dat: 100% focus op beheer. Waarom? Omdat we het beheer van Verenigingen van Eigenaars heel serieus nemen. Met onze franchiseformule ambiëren we landelijke dekking, zodat we élke VvE in Nederland op maat kunnen laten profiteren van onze excellente services.’ Marcel Korunka, directeur VvE Diensten Nederland

Lees verder