Arnhem

• Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

Arnhem

Ons kantoor maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Huissen. De directie wordt gevormd door Paul Pere en Pieter Rijnbende. Binnen ons kantoor beschikken we over ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars, coöperatieve flatexploitaties en serviceflats.

Wij verzorgen het beheer en de administratie voor circa 360 Verenigingen van Eigenaars en coöperatieve verenigingen in heel Nederland, van Groningen tot Venray en van Amsterdam tot Hengelo.

Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en coöperaties. De financiële administratie van onze cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland.

Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van uw VvE of coöperatie is bij VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. in handen van een vaste accountmanager. Voor het technisch en bouwkundig beheer stellen we bovendien een vaste bouwkundig beheerder aan. Als cliënt kunt u dus altijd vertrouwen op twee vaste contactpersonen, die intern worden ondersteund door ons secretariaat en onze assistent-bouwkundigen.

VvE Diensten Nederland Arnhem B.V.

Julianastraat 9
6850 AB Huissen