Vacatures Arnhem (1)

Ervaren en enthousiaste technisch manager VvE's gezocht (38,5 uur per week)!

Wij zijn voor onze technische afdeling per direct op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega voor het technisch beheer van Verenigingen van Eigenaars. De afdeling bestaat uit 8 technisch managers / technisch medewerkers.

Als technisch manager ben je verantwoordelijk voor het bouwkundig en technisch beheer van wooncomplexen van Verenigingen van Eigenaren. Ons kantoor heeft momenteel zo’n 360 VvE’s in beheer. Samen met een VvE manager ben je na een korte inwerkperiode verantwoordelijk voor een pakket Verenigingen van Eigenaars. Voor deze portefeuille voer je het technisch en bouwkundig beheer.

Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Taken:

-      Controle van bouwkundige staat van ieder gebouw en naar aanleiding daarvan het opstellen van een onderhoudsrapport incl. advisering over toekomstig onderhoud richting VvE manager en besturen/technische commissies.

-      Het opstellen en/of actualiseren van het meerjarenplan groot onderhoud per VvE.

-      Het begeleiden van groot onderhoud en renovaties.

-      Het opstellen van werkomschrijvingen/bestekken ten behoeve van aanvraag (onderhouds-)offertes.

-      Opdrachtverstrekking en controle op uitvoering.

-      Overleg met onderhoudsbedrijven inzake de gegeven opdrachten.

-      Het controleren en accorderen inkomende nota's in het VvE Beheer softwareprogramma

-      Contractbeheer van o.a. onderhoudscontracten.

-      Contacten onderhouden met VvE-besturen en technische commissies.

-      Het indien noodzakelijk actief deelnemen aan de vergadering van eigenaars in de avonduren (ca. 30 op jaarbasis).

Functie-eisen:

-      Je beschikt over een relevant HBO werk- en denkniveau.

-      Werkervaring in vastgoedmanagement op bouwkundig gebied is een vereiste.

-      Je beschikt over een goede beheersing van de nederlandse taal in woord en geschrift.

-      Je beschikt over een goede beheersing van Microsoft Office.

-      Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

-      Je bent bereid om in de avonduren te werken.

Gevraagde competenties/kernkwaliteiten:
Teamspeler, uitstekende communicatieve vaardigheden, gestructureerd, georganiseerd, probleemoplossend, initiatiefnemer, assertief, flexibel, commercieel, proactief, klantvriendelijk en servicegericht.

Wij bieden:
Naast een professionele, dynamische werkomgeving waar een goede sfeer heerst, hebben wij goede arbeidsvoorwaarden. De salarissen zijn marktconform, verder heb je recht op een leaseauto, 8% vakantiegeld, 4% eindejaarsuitkering en minimaal 24 vakantiedagen.

Indien je denkt aan bovenstaand profiel te voldoen en ons team aan te kunnen vullen, dan willen wij je graag uitnodigen je CV en motivatie per e-mail te sturen naar m.dokter@vve-nederland.nl (mevrouw M.M. Dokter).