USP's

• Deskundige dienstverlening op maat
  • Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

Uw full service beheerder in West Brabant e.o.

Kantoor Breda maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Breda. Het kantoor wordt geleid door mevrouw Hedy Karremans (directeur). Zij beschikt, samen met haar team van deskundige medewerk(st)ers, over jarenlange ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s).

Het kantoor verzorgt inmiddels het beheer en de administratie voor bijna 100 Verenigingen van Eigenaars in heel Nederland, waarbij de nadruk ligt op West-Brabant en omstreken. De dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen. De financiële administratie van de VvE’s wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland B.V.

Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van een VvE is bij VvE Diensten Nederland Breda B.V. in handen van een vaste accountmanager. Daarnaast wordt voor het technisch en bouwkundig beheer een vaste bouwkundig beheerder aangesteld. Als VvE kunt u dus altijd een beroep doen op twee vaste contactpersonen. Beide contactpersonen krijgen bovendien volledige secretariële ondersteuning.

VvE Diensten Nederland Breda B.V.

Fellenoordstraat 52
4800 GA Breda