Vacatures Breda (2)

Ervaren en enthousiaste VvE Manager gezocht (bij voorkeur 32 uur per week, 38,5 uur per week bespreekbaar)

Onze klantenkring bestaat geheel uit Verenigingen van Eigenaars (VvE). Iedere VvE krijgt een vaste VvE manager en een vaste technisch manager toegewezen.Als VvE manager VvE werk je in een enthousiast team, werk je nauw samen met de technisch manager en ben je eindverantwoordelijk voor een aantal Verenigingen van Eigenaars.

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de leden van de verenigingen, waarbij frequent overleg met de besturen en diverse commissies wordt gevoerd.

Het takenpakket zal onder andere bestaan uit:

1. Organiseren en voorbereiden Vergaderingen van Eigenaars;
  2. Bijwonen van de vergadering (in de avonduren), toelichten van de (jaar)stukken, notuleren en uitwerken notulen Vergaderingen van  Eigenaars;
  3. Opvolgen van de genomen besluiten door de Vergadering van Eigenaars
  4. Liquiditeitsbeheer van de vereniging;
  5. Opstellen begrotingen;
  6. Beoordelen van inkomende facturen (evt. in overleg met bouwkundig beheerder);
  7. Aannemen, adequaat verwerken en beaken van onderhoudsklachten ten aanzien van de gemeenschappelijke (onder)delen;
  8. Verzorgen, begeleiden en bewaken van technische / administratieve klachten;
  9. Behandeling dagelijkse telefoon, mail en correspondentie:
  10. Informeren van de VvE gedurende het jaar over lopende zaken en adviseer je de vereniging daar waar nodig.

Deze functie vereist van jou:

1. Je hebt MBO+ of HBO werk- en denkniveau (een vastgoed of technische achtergrond is een pré);
  2. Ervaring op het gebied van VvE Beheer is een pré;
  3. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  4. Je bent enthousiast, assertief, sociaal vaardig en denkt mee;
  5. Je bent gestructureerd en georganiseerd in de uitvoering van je werk en een uitstekende planner;
  6. Je kunt zelfstandig werken en in teamverband;
  7. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  8. Je bent probleemoplossend en initiatiefrijk;
  9. Je bent stressbestendig;
  10. Je bent accuraat en resultaatgericht;
  11. Je bent in bezit van rijbewijs B en een auto;
  12. Je bent bereid om in de avonduren te werken.

Wij bieden een veelzijdige en afwisselende functie in een uniek vak, prettige werksfeer, een marktconform salaris, 13de maand, 8% vakantiegeld, mogelijkheid tot auto van de zaak en minimaal 22 vakantiedagen (bij 32 uur per week).

De functie is voor 38,5 uur of voor 32 uur per week (bij voorkeur 32 uur per week, 38,5 uur per week bespreekbaar).

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met mevrouw H.M.A. Karremans via telefoonnummer 076 -52 40 480.

Sollicitaties voorzien van een motivatie en cv kunnen per mail worden gestuurd aan

mevrouw H. Karremans via h.karremans@vve-nederland.nl

Ervaren en enthousiaste fulltime technisch manager VvE beheer gezocht!

Voor ons kantoor in Breda zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Als technisch manager ben je (mede)verantwoordelijk voor het technisch en bouwkundig onderhoud van een groot aantal wooncomplexen van Verenigingen van Eigenaars. Ons kantoor heeft momenteel in totaal zo’n 100 VvE’s in beheer in de regio West-Brabant, Drechtsteden en Rotterdam.

Taken:

- Het uitvoeren van onderhoudsinspecties en opstellen van onderhoudsrapporten;

- Het opstellen meerjarenplan grootonderhoud;
- Begeleiden van groot onderhoud en renovaties;
- Technische klachtenafhandeling en aansturing van het dagelijks onderhoud;
- Contractbeheer van o.a. onderhoudscontracten;
- Het opstellen werkomschrijvingen ten behoeve van aanvraag onderhoudsoffertes;
- Aanvraag onderhoudsoffertes, opdrachtverstrekking en controle op uitvoering;
- Het controleren en accorderen inkomende nota's dagelijks- en groot onderhoud;
- Contacten onderhouden met VvE-besturen en technische commissies;
- Het actief deelnemen aan algemene ledenvergadering in de avonduren.

Functie-eisen:

- Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau en diploma (bij voorkeur
   Bouwkunde/ Vastgoed);
- Werkervaring in VvE-/vastgoedbeheer;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift);
- Je beschikt over uitstekende kennis van Microsoft Office;
- Je bent in bezit van geldig rijbewijs B;
- Je bent bereid om in de avonduren te werken.

Gevraagde competenties/kernkwaliteiten:

Teamspeler, uitstekende communicatieve schriftelijke/mondelinge vaardigheden, gestructureerd, georganiseerd, probleemoplossend, initiatiefnemer, assertief, flexibel, commercieel, klantvriendelijk en servicegericht.

Wij bieden:

Naast een professionele, dynamische werkomgeving waar een goede sfeer heerst, hebben wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. De salarissen zijn marktconform, verder heb je recht op 8% vakantiegeld, minimaal 27 vakantiedagen, 9 ATV dagen, een 13de maand en auto van de zaak.

Indien u denkt aan bovenstaand profiel te voldoen en ons team aan te kunnen vullen, dan willen wij u graag uitnodigen uw CV en motivatie per e-mail te sturen aan mevrouw H. Karremans,

h.karremans@vve-nederland.nl.