Den Haag

• Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

Den Haag

Wij verzorgen het beheer en de administratie voor circa 250 Verenigingen van Eigenaars bestaande uit appartementencomplexen, coöperatieve flatexploitaties, serviceflats en winkelcentra, in onder meer Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Utrecht. Onze dienstverlening omvat het compleet ontzorgen van Vereniging van Eigenaars. Dit door onder andere het uitvoeren van alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de vereniging. Ons team bestaat uit vakkundige mensen, allen met ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars.

Ons kantoor maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Rijswijk (Plaspoelpolder). De financiële administratie van onze cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland B.V.

Alles wat u zoekt in een VvE Beheerder!
Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van uw VvE is bij VvE Diensten Nederland Den Haag B.V. in handen van een vaste accountmanager voor uw VvE. Voor het technisch en bouwkundig beheer stellen we bovendien een vaste bouwkundig beheerder aan. Als cliënt kunt u dus altijd vertrouwen op twee vaste contactpersonen, die intern worden ondersteund door een technisch assistent en een secretarieel team.

Door onze werkwijze kunnen wij zorgdragen voor continuïteit van het beheer en bestuur van uw VvE, ook al mocht uw vaste contactpersoon door omstandigheden afwezig zijn.
Voor ons is dat een belangrijke voorwaarde om ook de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren en uw VvE op een juiste wijze te laten functioneren.

Erik Timmer, Directeur

VvE Diensten Nederland Den Haag B.V.

Frijdastraat 28

2288EZ Rijswijk