Vacatures Den Haag (1)

VvE manager VvE Beheer M/V Fulltime

Momenteel zijn wij op zoek naar een VvE manager voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan zien wij jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Wat houdt het werk in?

Je komt terecht in een enthousiast team van VvE managers. Je werkt nauw samen met een Technisch manager en bent (eind)verantwoordelijk voor een aantal verenigingen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leden en de bestuursleden van de VvE’s en dient deze professioneel te besturen en te beheren (administratief, financieel en juridisch). Hieronder een opsomming van de belangrijkste verantwoordelijkheden:

Wat zijn de verantwoordelijkheden:

- Behandeling dagelijkse telefoon, e-mail en correspondentie.

- Contacten onderhouden met VvE besturen en technische-/ bewonerscommissies.

- Communicatie / overleg met de technisch managers.

- Het organiseren, bijwonen, notuleren en uitwerken van de jaarvergaderingen.

- Verantwoordelijk voor liquiditeitsbeheer, opstellen van begrotingen en

behandelen en controleren van jaarrekeningen.

- Debiteurenbeheer voor de VvE’s.

- Beoordelen van en coderen van inkomende facturen.

- Behandelen, verwerken, verkrijgen en adviseren over juridische aangelegenheden zoals een akte van splitsing  en huishoudelijk reglement.

- Behandelen en controleren van stookkosten-, water- en elektra afrekeningen.

- Administreren van eigenaarsgegevens, internetservice VvE Website, wijzigingen Kamer van Koophandel etc ..

Deze functie vereist van jou:

- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur aangetoond door een HBO-diploma. Echter ruime ervaring in de genoemde werkzaamheden kan ook voldoende zijn om in aanmerking te komen voor deze functie.

- Ervaring in een soortgelijke functie.

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

- Cijfermatig sterk, en goed kunnen plannen.

- Je beschikt over een goede beheersing van Microsoft Office.

- Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B en eigen auto.

- Je bent bereid om in de avonduren te werken.

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Teamspeler, uitstekende communicatieve schriftelijke/mondelinge vaardigheden, gestructureerd, georganiseerd, probleemoplossend, initiatiefnemer, assertief, flexibel, commercieel, klantvriendelijk en servicegericht.

Wat bieden wij jou?

Een functie binnen een professionele, dynamische werkomgeving waarin je de verantwoordelijkheid draagt en je de ruimte krijgt jezelf te profileren. Wij verwachten veel van onze medewerkers en daar staan vanzelfsprekend prima arbeidsvoorwaarden tegenover.

De salarissen zijn marktconform, verder heb je recht op 8% vakantiegeld, een 13e maand en minimaal 27 vakantiedagen.

Solliciteren naar deze functie?

Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie per e-mail. Deze mag je sturen naar Viktor Claassen, v.claassen@vve-nederland.nl.

Heb je nog vragen? Dan kun je telefonisch contact opnemen met de teammanager VvE management de heer Viktor Claassen via telefoonnummer 070-3076969 of v.claassen@vve-nederland.nl.