Eindhoven

• Deskundige dienstverlening op maat
  • Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

"Kantoor Eindhoven maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V.. Binnen ons kantoor beschikken we over ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars, coöperatieve flatexploitaties, serviceflats en winkelcentra. Daarnaast is ook het beheer van uw serviceflat of mandelige eigendommen is bij ons in goede handen.

Wij verzorgen het beheer en de administratie voor ca. 250 Verenigingen van Eigenaars en coöperatieve verenigingen in een straal van circa 150 kilometer rond Eindhoven. Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en coöperaties.
De financiële administratie van onze cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland.

Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van uw VvE of coöperatie is bij VvE Diensten Nederland Eindhoven in handen van een vaste accountmanager voor uw Vereniging van Eigenaars. Daarnaast kunt u rekenenen op een vaste bouwkundig beheerder voor het technisch en bouwkundig beheer.

U kunt dus altijd vertrouwen op twee vaste contactpersonen voor uw vereniging, die intern worden ondersteund door ons secretariaat en de assurantiemedewerkers. Dit zien wij als een belangrijke voorwaarde om niet alleen de continuïteit te waarborgen, maar ook de kwaliteit van onze dienstverlening."

Hans Jacobs, directeur

VvE Diensten Nederland Eindhoven B.V.

De Waal 38c

5684 PH Best