Nederland

• Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

Nederland

VvE Diensten Nederland, is een toonaangevende beheerder/bestuurder die door het aanbieden van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening VvE beheer een nieuwe dimensie geeft. Als franchiseorganisatie streeft VvE Diensten Nederland naar innovatie, optimalisatie en een verdere schaalvergroting.

De nadruk ligt op regionale betrokkenheid. Dit wordt gerealiseerd door de vijf franchisekantoren die momenteel zijn aangesloten bij de organisatie. Hierdoor is VvE Diensten Nederland, landelijk één van de grootste beheerders voor Verenigingen van Eigenaars in Nederland.

Door het bundelen van onze krachten en de ruime ervaring op het vastgoedgebied is het mogelijk om elke VvE (Vereniging van Eigenaars) te voorzien in haar eigen behoeftes. Geen enkele VvE is identiek. Elke VvE behoeft een specifieke benadering, waarop elk franchisekantoor op zijn eigen klantvriendelijke manier inspeelt.

VvE Diensten Nederland B.V.

Fellenoordstraat 52
4800 GH Breda