VvE Beheer

Elke Vereniging van Eigenaars is uniek. Daarom kunt u bij VvE diensten Nederland rekenen op maatwerk. En wat maatwerk is bepaalt u zelf. Vanzelfsprekend kunt u elk aspect van uw VvE - van administratief en financieel tot bouwkundig en juridisch beheer - door ons laten beheren. Maar u kunt ook deeltaken aan ons uitbesteden.

De keuze is aan u!

Financieel beheer

Betrouwbaar financieel beheer en een betrouwbare financiƫle planning geven zekerheid en rust en voorkomen vervelende verrassingen achteraf. De debiteuren- en crediteurenbewaking en het opstellen van de jaarrekeningen vormen hierbij een gedegen basis. Onder financieel beheer vallen onder meer de volgende activiteiten:

Lees verder

Administratief beheer

Gedegen administratief beheer vormt het fundament voor het goed functioneren van elke Vereniging van Eigenaars. Adequate informatieverstrekking, handhaving van regels en procedures en het up-to-date houden van de ledenadministratie zijn hierbij onontbeerlijk.

Lees verder

Technisch beheer

Voor het technisch beheer kunt u vertrouwen op de expertise van onze bouwkundige beheerders. Zijn werken uitsluitend voor Verenigingen van Eigenaars en coƶperaties en zijn als geen ander in staat uw gebouwencomplex in optimale technische staat te houden. Onder technisch beheer vallen onder meer de volgende activiteiten:

Lees verder

Bouwkundig beheer

Bouwkundig beheer heeft betrekking op het op lange termijn waarborgen van de bouwkundige staat van het gebouwencomplex. Onze bouwkundigen beschikken over alle benodigde expertise om het eigendom van uw Vereniging van Eigenaars tot in lengte van jaren in topconditie te houden.

Lees verder

Advisering

VvE Diensten Nederland adviseert onder andere notarissen, projectontwikkelaars, institutionele beleggers en makelaars over de praktische invulling van splitsingsaktes, exploitatiebegrotingen, het activeren van nieuwe VvE's en het reactiveren van slapende VvE's. lees verder

Lees verder