Hét VvE kantoor van Arnhem

VvE Diensten Nederland Arnhem verzorgt het totale VvE beheer voor zo’n 370 Verenigingen van Eigenaars. Ons kantoor, gevestigd in Huissen, wordt aangestuurd door Paul Pere en Pieter Rijnbende. Dagelijks verzorgt ons team van 23 deskundige medewerkers uw totale VvE beheer. Elke VvE krijgt een vaste VvE manager en een vaste Technisch manager toegewezen. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. Met een schade-/verzekeringsafdeling in eigen huis, kunnen wij alle schades van A tot Z zelf afwikkelen.

Maatwerk beheer
Wij verzorgen het totale beheer van uw VvE: administratief, financieel, technisch en bouwkundig. VvE beheer, dat doen we samen. Geheel op maat stellen we met u het meest ideale pakket samen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en komt u nooit voor nare verassingen te staan. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Onze service stopt namelijk niet na kantooruren.

Groot werkgebied
Vanuit ons kantoor werken we voor een grote regio. Ons werkgebied omvat onder andere regio Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Amersfoort. Ook daarbuiten kunt u bij ons terecht. In dit gebied beheren we de VvE’s van appartementencomplexen vanaf circa 20 appartementsrechten, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen, parkeergarages en mandeligheden.

Schaalgrootte
Door onze schaalgrootte kan uw VvE profiteren van de voordelen van onze collectieve inkoop. Bijvoorbeeld van elektra voor algemeen gebruik, gas en verzekeringen. We zorgen dat alle betrokken partijen zoals besturen, commissies en leden van VvE’s goed en volledig geïnformeerd zijn. Wij treden op als administratief beheerder en zijn proactief in het geven van advies. Een correcte afhandeling van zaken heeft onze absolute aandacht.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Referenties

VvE De Grote Enk te Arnhem
"Wilbert van Dolleweerd, Bestuurslid"

Het besturen van een VvE is vaak een parttime werkzaamheid waarbij het waardevol is om terug te kunnen vallen op een bedrijf met veel ervaring. VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. met haar no-nonsense cultuur, praktische aanpak en meedenkende medewerkers is een steun in onze rug.

VvE Stanleystraat/Hudsonlaan te Den Bosch
"Lisette Wijffels, Voorzitter"

Al vele jaren is VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. het beheerkantoor voor ons complex van 84 appartementen in Den Bosch. Het complex is dit jaar 50 jaar oud, maar mede door de goede samenwerking met de VvE manager, technisch manager en niet te vergeten de mensen op kantoor zijn deze jaren niet aan te zien. Het is prettig dat je vaste aanspreekpunten hebt, dit maakt snel overleg mogelijk. Je wordt als bestuur ondersteund als het nodig is, ook bij lastige casussen sta je er zeker niet alleen voor. Voor VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. ben je niet een nummer van een complex maar daadwerkelijk personen met een naam.

De service die VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. biedt zijn niet alleen kantooruren maar 24/7 en juist dat geeft eigenaren/bewoners rust. De nieuwe site maakt het mogelijk dat je snel over informatie kan beschikken, na kan kijken en berichten voor mede eigenaren kan communiceren. “Beheren doen we samen” blijkt te kloppen en dat maakt zeker dat ons complex een geliefd complex is om te wonen. “”

VvE Sinnigvelderstraat Blok NPR te Weesp
"Maarten Fresz, Bestuurslid"

Wij zijn sinds 2016 klant bij VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. Zij waren in staat om aan ons als VvE met 120 appartementen en 30 garages een goed aanbod te doen voor het totale beheer. De diensten omvatten een VvE manager en technisch manager met wie wij een goedlopend, prettig en efficiënt rechtstreeks contact hebben. In de backoffice worden onze financiële processen beheerd door het kantoor in Breda. Met het totale dienstenpakket wordt het operationele beheer voor onze VvE adequaat uitgevoerd. Onze leden worden naar wens, via internet of schriftelijk, individueel en collectief geïnformeerd. Als bestuur zijn wij met VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. als partner verzekerd van een solide beheer van onze vereniging en kunnen wij sturen op de lange termijn ontwikkelingen.