Hét VvE kantoor van Arnhem

VvE Diensten Nederland Arnhem verzorgt het totale VvE beheer voor zo’n 300 Verenigingen van Eigenaars. Ons kantoor, gevestigd in Huissen, wordt aangestuurd door Paul Pere en Pieter Rijnbende. Dagelijks verzorgt ons team van 20 deskundige medewerkers uw totale VvE beheer. Elke VvE krijgt een vaste VvE manager toegewezen en een technisch team met technisch managers, technisch medewerkers en een afdeling klachtenonderhoud staat voor u klaar. Zo houden we de lijntjes kort en kunnen we snel schakelen. Met een schade-/verzekeringsafdeling in eigen huis, kunnen wij alle schades van A tot Z zelf afwikkelen.
VvE Diensten Nederland neemt graag het complete beheer van uw VvE in Arnhem uit handen. Onze diensten bestaan uit:
– Technisch beheer;
– Financieel beheer;
– Administratief beheer;
– Bouwkundig beheer.
Daarnaast kunt u ook voor vragen of (juridisch) advies over VvE beheer bij ons aankloppen. We voorzien uw VvE in Arnhem en omstreken graag van deskundig en professioneel advies.

VvE Diensten Arnhem

Wij verzorgen het totale beheer van uw VvE in Arnhem: administratief, financieel, technisch en bouwkundig. VvE beheer, dat doen we samen. Geheel op maat stellen we met u het meest ideale pakket samen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en komt u nooit voor nare verassingen te staan. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Onze service stopt namelijk niet na kantooruren.

Jarenlange ervaring in Arnhem

Onze medewerkers op het kantoor in Arnhem hebben jarenlange ervaring in het beheren van VvE’s. Dit garandeert de beste kwaliteit voor uw VvE beheer. Zij nemen zorgvuldig alle taken van het VvE beheer op zich en informeren alle partijen tijdig bij werkzaamheden of andere belangrijke zaken. U heeft geen omkijken meer naar het beheer van uw complex in Arnhem.

VvE beheer Arnhem

Door alle taken van VvE beheer over te laten aan vakspecialisten blijft uw VvE in Arnhem in top conditie. We nemen graag deze zorg uit handen zodat u tijd over houdt om u te focussen op de écht belangrijke werkzaamheden. VvE beheer is onze core business.

Groot werkgebied

Vanuit ons kantoor werken we voor een grote regio. Ons werkgebied omvat onder andere regio Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Amersfoort. Ook daarbuiten kunt u bij ons terecht. In dit gebied beheren we de VvE’s van appartementencomplexen vanaf circa 30 appartementsrechten, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen, parkeergarages en mandeligheden.

Schaalgrootte

Door onze schaalgrootte kan uw VvE in Arnhem profiteren van de voordelen van onze collectieve inkoop. Bijvoorbeeld van elektra voor algemeen gebruik, gas en verzekeringen. We zorgen dat alle betrokken partijen zoals besturen, commissies en leden van VvE’s goed en volledig geïnformeerd zijn. Wij treden op als administratief beheerder en zijn proactief in het geven van advies. Een correcte afhandeling van zaken heeft onze absolute aandacht.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE (vanaf 45 appartementen)? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn tevens telefonisch bereikbaar op 026 – 326 00 66.

Referenties

VvE De Grote Enk te Arnhem
"Wilbert van Dolleweerd, Bestuurslid"

Het besturen van een VvE is vaak een parttime werkzaamheid waarbij het waardevol is om terug te kunnen vallen op een bedrijf met veel ervaring. VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. met haar no-nonsense cultuur, praktische aanpak en meedenkende medewerkers is een steun in onze rug.

VvE Sinnigvelderstraat Blok NPR te Weesp
"Maarten Fresz, Bestuurslid"

Wij zijn sinds 2016 klant bij VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. Zij waren in staat om aan ons als VvE met 120 appartementen en 30 garages een goed aanbod te doen voor het totale beheer. De diensten omvatten een VvE manager en technisch manager met wie wij een goedlopend, prettig en efficiënt rechtstreeks contact hebben. In de backoffice worden onze financiële processen beheerd door het kantoor in Breda. Met het totale dienstenpakket wordt het operationele beheer voor onze VvE adequaat uitgevoerd. Onze leden worden naar wens, via internet of schriftelijk, individueel en collectief geïnformeerd. Als bestuur zijn wij met VvE Diensten Nederland Arnhem B.V. als partner verzekerd van een solide beheer van onze vereniging en kunnen wij sturen op de lange termijn ontwikkelingen.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond