Hét VvE kantoor van Breda

Vanuit ons kantoor in Breda verzorgt VvE Diensten Nederland Breda het VvE beheer voor +/- 100 Verenigingen van Eigenaars. Een enthousiast team van 6 ervaren professionals is dagelijks bezig met  het op deskundige wijze onderhouden van uw complex. VvE Diensten Nederland Breda is gespecialiseerd in het beheren van alle aspecten van uw VvE in Breda. Wij nemen graag al deze zorgen uw VvE uit handen. Zo zijn onze deskundigen expert op het gebied van:
– Administratief beheer;
– Financieel beheer;
– Bouwkundig beheer;
– Technisch beheer

Alle taken en werkzaamheden die onder VvE beheer vallen, worden graag opgepakt door onze specialisten. Tevens staan zij klaar om uw VvE in Breda te helpen bij vragen en geven bij onduidelijkheden graag een passend advies.

VvE Diensten Breda

Wij bieden het totale pakket aan beheer, zowel financieel/administratief als dagelijks technisch onderhoud, bouwkundig en juridisch beheer. U heeft als VvE in Breda bij ons een eigen VvE manager en Technisch manager. Hierbij hanteren wij korte lijntjes, dat werkt wel zo prettig en is persoonlijk. Juist omdat we een wat kleiner kantoor zijn, kunnen we u de persoonlijke aandacht geven waar we om bekend staan. Het resultaat? Bij ons geen ingewikkelde telefonische keuzemenu’s maar juist direct contact, heldere communicatie, een stabiele samenwerkingspartner en meer kwaliteit.

Persoonlijke aanpak

We gaan graag om de tafel met de besturen van de VvE’s die wij beheren. Door periodiek overleg te hebben kunnen wij uw VvE in Breda beheren op een kwalitatief hoog niveau. Nu en in de toekomst. Samen bepalen we het beleid voor het komende jaar, gebaseerd op besluiten die genomen zijn in de Vergadering van Eigenaars.

Service en deskundige Technisch managers

Ook buiten kantoortijden kunt uw VvE in Breda op ons rekenen: wij hebben een 24/7 storingsdienst waarmee we u bij spoedeisende klachten ook buiten kantoortijden onze service kunnen bieden. Onze Technisch managers zijn bouwkundigen die volledig op de hoogte zijn van de technische staat van uw appartementencomplex en de groot onderhoud planning. Zij adviseren bestuur en leden over alle technische en bouwkundige zaken.

VvE beheer Breda

Onder ons beheer vallen appartementencomplexen, gecombineerde complexen waarbij een appartementencomplex bijvoorbeeld op de begane grond winkels of kantoren bevat, mandeligheden en parkeergarages. Wij focussen ons dus voornamelijk op grotere complexen, maar wij kunnen ook voor kleinere complexen veel betekenen.

Groot werkgebied

Ons werkgebied is groot: momenteel hebben wij in onze portefeuille nog een groot aantal VvE’s in Rotterdam en de Drechtsteden. Onze nadruk ligt echter op de provincies Noord-Brabant en Zeeland. De overige kantoren van VvE Diensten Nederland zijn gevestigd in Arnhem, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Schaalgrootte

Uw VvE in Breda kunt profiteren van onze schaalgrootte. Wij kopen collectief in. Zo kan uw VvE gebruik maken van elektra, verzekeringen en gas. Het is onze taak om tijdig alle betrokkenen zoals leden, besturen en commissies te informeren over komende werkzaamheden en het aansturen van de managers. Ook voor vragen of advies over VvE beheer kunt u bij ons terecht.

Waar kunnen we u mee helpen?

Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van het beheer van uw VvE in Breda? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze mogelijkheden. Ook voor andere gerelateerde vragen kunt u contact met ons kantoor in Breda met ons opnemen. We staan u graag te woord.

Referenties

VvE De Bron/Polderwiel II te Dordrecht
"Piet Kooij, Voorzitter"

‘Een beetje van ons’.

Wij bezitten met elkaar een klein, maar mooi complex naast een zorgcentrum. Als bestuur van de VvE doen we veel in eigen beheer als het gaat om de dagelijkse dingen.

Technische, juridische en financiële zaken zijn in goede handen bij – wat wij met respect noemen – Breda!

De ondersteuning van ons bestuur is deskundig en ook heel erg betrokken. Eigenlijk kunnen we kort zijn: “Breda” is een beetje van ons.

VvE Kalkhaven te Dordrecht
"Henny Bezemer en Jan Smit, Bestuurleden"

Onze ervaringen met VvE Diensten Nederland Breda B.V. zijn uitstekend.

Hun professionaliteit vormt een groot onderdeel van onze ervaring.

Tevens laat hun organisatie de nodige flexibiliteit toe om aan specifieke wensen van onze VvE tegemoet te komen en te voldoen.

Wat wij zeer op prijs stellen is de open verhouding die wij met hun hebben wat zeker bijdraagt aan een goede communicatie.

Hun VvE Website service geeft iedere bewoner van onze VvE een goed inzicht in de jaarstukken, notulen, afgesloten onderhoudscontracten, verzekeringen, etc. waardoor de bewoners zelf geen aparte administratie hoeven bij te houden.

VvE Vrijenburg Noordpoort te Barendrecht
"Henk Coenraadts, Voorzitter"

Ja… welke keuze moet je maken als je op zoek gaat naar een beheerder van de VvE?

Wij hebben de indruk als VvE in de afgelopen 11 jaar de juiste beheerder te hebben gekozen.

Waarom:

Goed overleg, altijd op zoek naar de juiste bedrijven of het nu gaat om verzekering of bouw bedrijven het belang staat voorop. Geen geld over de balk smijten. Professionele ondersteuning bij de ALV. Met een goed meerjaren plan.

Altijd een goed bouwkundig advies en elk jaar een schouw van het hele pand.

VvE De Windvanger te Breda
"T. van den Berg, Voorzitter"

VvE de Windvanger is per januari 2018 overgestapt naar VvE diensten Nederland Breda. De overgang is zeer goed verlopen, wij hebben er zelf bijna geen omkijken naar gehad.

Onze VvE manager is daadkrachtig, pakt zaken goed op, geeft altijd snel een terugkoppeling, en denkt vooruit. Wij zijn zeer tevreden en zijn blij dat wij zijn overgestapt.

VvE Teldershof te Oosterhout
"Mieke Topman, Voorzitster"

VvE Diensten Breda geeft goede adviezen op vele fronten o.a. bouwkundig onderhoud en projecten. Denkt mee in het vinden van oplossingen bij problemen, ook op juridisch vlak.  Het beheerkantoor ondersteunt desgevraagd het bestuur.

VvE Diensten Breda is een betrouwbaar beheerkantoor. Voert alleen dat uit waarvan afspraken over gemaakt zijn en respecteert en houdt rekening met de wensen van het bestuur en de overige leden. Alvorens over te gaan tot het betalen van rekeningen wordt eerst toestemming  gevraagd. Financiële stand van zaken zijn altijd via de eigen VvE account inzichtelijk en transparant.

VvE Diensten Breda is aan te bevelen!

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond