Hét VvE kantoor van Breda

Vanuit ons kantoor in Breda verzorgt VvE Diensten Nederland Breda het VvE beheer voor ruim 100 Verenigingen van Eigenaars. Onder leiding van mevrouw Hedy Karremans werkt een enthousiast team van 7 ervaren professionals dagelijks aan het op deskundige wijze onderhouden van uw complex.

Persoonlijk
Wij bieden het totale pakket aan beheer, zowel financieel/administratief als dagelijks technisch onderhoud, bouwkundig en juridisch beheer. U heeft als VvE bij ons een eigen VvE manager en Technisch manager. Korte lijntjes, dat werkt wel zo prettig en persoonlijk. Juist omdat we een wat kleiner kantoor zijn, kunnen we u de persoonlijke aandacht geven waar we om bekend staan. Het resultaat? Bij ons geen ingewikkelde telefonische keuzemenu’s maar juist direct contact, heldere communicatie, een stabiele samenwerkingspartner en meer kwaliteit.

Beheren doe je samen
We gaan graag om de tafel met de besturen van de VvE’s die wij beheren. Door periodiek overleg te hebben kunnen wij uw VvE beheren op een kwalitatief hoog niveau. Nu en in de toekomst. Samen bepalen we het beleid voor het komende jaar, gebaseerd op besluiten die genomen zijn in de Vergadering van Eigenaars.

Service en deskundige Technisch managers
Ook buiten kantoortijden kunt u op ons rekenen: wij hebben een 24/7 storingsdienst waarmee we u bij spoedeisende klachten ook buiten kantoortijden onze service kunnen bieden. Onze Technisch managers zijn bouwkundigen die volledig op de hoogte zijn van de technische staat van uw appartementencomplex en de groot onderhoud planning. Zij adviseren bestuur en leden over alle technische en bouwkundige zaken.

Beheer
Onder ons beheer vallen appartementencomplexen, gecombineerde complexen waarbij een appartementencomplex bijvoorbeeld op de begane grond winkel of kantoren bevat, mandeligheden en parkeergarages.

Werkgebied
Ons werkgebied is goot: momenteel hebben wij in onze portefeuille nog een groot aantal VvE’s in Rotterdam en de Drechtsteden. Onze nadruk ligt echter op de provincies Noord-Brabant en Zeeland.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Referenties

VvE De Bron/Polderwiel II te Dordrecht
"Piet Kooij, Voorzitter"

‘Een beetje van ons’.

Wij bezitten met elkaar een klein, maar mooi complex naast een zorgcentrum. Als bestuur van de VvE doen we veel in eigen beheer als het gaat om de dagelijkse dingen.

Technische, juridische en financiële zaken zijn in goede handen bij – wat wij met respect noemen – Breda!

De ondersteuning van ons bestuur is deskundig en ook heel erg betrokken. Eigenlijk kunnen we kort zijn: “Breda” is een beetje van ons.

VvE Kalkhaven te Dordrecht
"Henny Bezemer en Jan Smit, Bestuurleden"

Onze ervaringen met VvE Diensten Nederland Breda B.V. zijn uitstekend.

Hun professionaliteit vormt een groot onderdeel van onze ervaring.

Tevens laat hun organisatie de nodige flexibiliteit toe om aan specifieke wensen van onze VvE tegemoet te komen en te voldoen.

Wat wij zeer op prijs stellen is de open verhouding die wij met hun hebben wat zeker bijdraagt aan een goede communicatie.

Hun VvE Website service geeft iedere bewoner van onze VvE een goed inzicht in de jaarstukken, notulen, afgesloten onderhoudscontracten, verzekeringen, etc. waardoor de bewoners zelf geen aparte administratie hoeven bij te houden.

VvE Vrijenburg Noordpoort te Barendrecht
"Henk Coenraadts, Voorzitter"

Ja… welke keuze moet je maken als je op zoek gaat naar een beheerder van de VvE?

Wij hebben de indruk als VvE in de afgelopen 11 jaar de juiste beheerder te hebben gekozen.

Waarom:

Goed overleg, altijd op zoek naar de juiste bedrijven of het nu gaat om verzekering of bouw bedrijven het belang staat voorop. Geen geld over de balk smijten. Professionele ondersteuning bij de ALV. Met een goed meerjaren plan.

Altijd een goed bouwkundig advies en elk jaar een schouw van het hele pand.

VvE De Windvanger te Breda
"T. van den Berg, Voorzitter"

VvE de Windvanger is per januari 2018 overgestapt naar VvE diensten Nederland Breda. De overgang is zeer goed verlopen, wij hebben er zelf bijna geen omkijken naar gehad.

Onze VvE manager is daadkrachtig, pakt zaken goed op, geeft altijd snel een terugkoppeling, en denkt vooruit. Wij zijn zeer tevreden en zijn blij dat wij zijn overgestapt.

VvE Teldershof te Oosterhout
"Mieke Topman, Voorzitster"

VvE Diensten Breda geeft goede adviezen op vele fronten o.a. bouwkundig onderhoud en projecten. Denkt mee in het vinden van oplossingen bij problemen, ook op juridisch vlak.  Het beheerkantoor ondersteunt desgevraagd het bestuur.

VvE Diensten Breda is een betrouwbaar beheerkantoor. Voert alleen dat uit waarvan afspraken over gemaakt zijn en respecteert en houdt rekening met de wensen van het bestuur en de overige leden. Alvorens over te gaan tot het betalen van rekeningen wordt eerst toestemming  gevraagd. Financiële stand van zaken zijn altijd via de eigen VvE account inzichtelijk en transparant.

VvE Diensten Breda is aan te bevelen!