Hét VvE kantoor van Den Haag

VvE Diensten Nederland Den Haag heeft maar liefst 250 Verenigingen van Eigenaars in portefeuille. Voor hen verzorgt ons kantoor het totale beheer: van administratief en financieel beheer tot technisch en bouwkundig beheer. Wij onderhouden contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en zorgen dat zij altijd goed en tijdig geïnformeerd worden. Vanuit onze locatie in Rijswijk (Plaspoelpolder) werken wij voor een groot rayon, waaronder Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Leiden, Haarlem en Utrecht. In principe werken we voor het hele Westland.

Korte lijntjes
Ons kantoor wordt aangestuurd door Peter Pronk en Viktor Claassen. Met een ervaren team van circa 15 professionals staan wij dagelijks voor u klaar. Ook buiten kantooruren, want dankzij onze 24/7 storingsdienst kunnen we u dag en nacht service bieden. Bij ons beschikt u over een eigen Technisch manager. Dit zorgt voor korte lijntjes en vaste aanspreekpunten. Ook bieden we technische ondersteuning voor dagelijks onderhoud.

Totale VvE beheer
Wij verzorgen het totale VvE beheer voor appartementencomplexen, kantoren, serviceflats, gemengd vastgoed zoals appartementen met winkels op de begane grond, cooperatieve flatexploitaties en winkelcentra. Van klein (circa 6 appartementsrechten) tot groot kunt u bij ons terecht.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.