Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Het VvE beheer van uw Vereniging van Eigenaars is bij VvE Diensten Nederland in vakkundige handen. Wij verzorgen het complete beheer van uw VvE. Omdat we alle disciplines in huis hebben, kunnen we zowel financieel en administratief beheer, als het technisch en bouwkundig beheer voor u verrichten. Alles onder één dak, korte lijntjes en vaste aanspreekpunten, daar houden wij van. En dat 24/7!

Breed dienstenaanbod
Dankzij ons landelijke netwerk kunnen we instaan voor de kwaliteit en continuïteit waar we om bekend staan. We delen onderling veel kennis en hebben hierdoor op het gebied van diensten een brede expertise. Of het nu gaat om een financiële planning , debiteuren- en crediteurenbewaking, ledenadministratie of jaarstukken: VvE Diensten Nederland is er in thuis. Ook correspondentie, archivering en schadeafhandeling verzorgen wij graag voor u. Evenals advisering, bijvoorbeeld inzake splitsingsaktes.

Kijk hieronder naar alle diensten die VvE Diensten Nederland aanbiedt: