Hét VvE kantoor van Eindhoven

MEDEDELING MET BETREKKING TOT HET CORONAVIRUS

In verband met het heersende Coronavirus is het kantoor van VvE Diensten Nederland Eindhoven B.V. de komende periode minimaal bezet en worden onze werkzaamheden aangepast. Werknemers zullen zo veel mogelijk van huis uit werken. Hoewel wij ons uiterste best zullen blijven doen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, zullen de noodzakelijk te nemen maatregelen helaas enkele consequenties hebben voor onder andere de snelheid van onze dienstenverlening. Hierover leest u hieronder meer.

Algemene zaken.
Ons kantoor zal t/m 1 juni 2020 enkel van 8.30 uur t/m 12.30 uur telefonisch bereikbaar zijn. Daarna dient u contact op te nemen met onze storingsdienst via telefoonnummer 0344-67 81 78. Let wel: dit telefoonnummer is uitsluitend bedoeld voor urgente spoedeisende technische storingen en klachten! Houdt ook hier rekening met langere wachttijden bij onze storingsdienst dan u van ons gewend bent.
Alle afspraken op ons kantoor en daarbuiten worden tot nadere berichtgeving door het RIVM geannuleerd.

Technische zaken.
Daar ook onze leveranciers met onvolledige bezetting te maken hebben, kunnen alleen de meest spoedeisende en urgente zaken door hen worden opgepakt. Hierdoor zal het verhelpen van storingen en klachten meer tijd in beslag nemen dan u voorheen van ons en de betreffende aannemers, installateurs e.d. gewend bent. Ook het in behandeling nemen van uw klachtmelding per e-mail zal wat meer tijd in beslag namen dan voorheen.

Administratief.
De medewerkers van VvE Diensten Nederland Eindhoven BV zullen op basis van het advies van het RIVM t/m 1 juni 2020 niet fysiek deelnemen aan bestuursvergaderingen, jaarlijkse vergaderingen van eigenaars, algemene ledenvergaderingen etc. Uiteraard kunnen zaken omtrent de jaarvergaderingen telefonisch- en/of per e-mail met de VvE manager worden besproken.

Wij vertrouwen op uw begrip inzake het bovenstaande.

VvE Diensten Nederland Eindhoven verzorgt het complete beheer voor circa 260 Verenigingen van Eigenaars. Ons werkgebied omvat Noord-Brabant en Limburg. Onder ons beheer vallen appartementencomplexen vanaf circa 20 appartementsrechten. Onze focus ligt op VvE’s bestaande uit appartementencomplexen, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen of een combinatie hiervan.

Totaal VvE beheer
Het deskundige team van circa 20 personen op ons kantoor in Best wordt aangestuurd door Hans Jacobs. Wij hebben de expertise in huis op alle onderdelen van VvE beheer: financieel, administratief, technisch, bouwkundig en juridisch. Het totale VvE beheer van uw complex is bij ons in professionele handen. Wij beschikken over eigen technisch managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het technisch en bouwkundig beheer. Bovendien beschikken we over een eigen afdeling schadeafhandeling zodat we alles van A tot Z voor u kunnen regelen. Bij storingen en calamiteiten kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Want storingen houden zich helaas niet aan kantoortijden….

Maatwerk
Ieder complex is anders. Daarom leveren we graag maatwerk, VvE beheer doe je samen. Samen met u stellen we dan ook het voor u ideale maatwerk pakket samen. Periodiek hebben we overleg met het bestuur van uw VvE. Wij stellen ons daarbij graag proactief op.

Persoonlijke aandacht
Wij geloven in efficiëntie en snel kunnen schakelen. Ook geloven wij in persoonlijke aandacht en klaar staan voor onze klanten. Met een vaste VvE manager en Technisch manager heeft u altijd vaste aanspreekpunten. Dit houdt de lijnen kort en het overzicht helder. Persoonlijk contact, vaste aanspreekpunten die volledig op de hoogte zijn van uw situatie: daar staan wij voor.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.