Hét VvE kantoor van Eindhoven

VvE Diensten Nederland Eindhoven verzorgt het complete beheer voor circa 230 Verenigingen van Eigenaars. Ons werkgebied omvat Noord-Brabant en Limburg. Onder ons beheer vallen appartementencomplexen vanaf ongeveer 20 appartementsrechten. Onze focus ligt op VvE’s bestaande uit appartementencomplexen, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen of een combinatie hiervan. VvE Diensten Nederland Eindhoven heeft kennis op het gebied van VvE beheer en alle werkzaamheden die hier onder vallen. Uw VvE in Eindhoven kunt ons inschakelen voor het beheer van:
– Bouwkundig beheer;
– Financieel beheer;
– Administratief beheer;
– Technisch beheer.
Maar ook voor juridisch beheer of advies kunt u bij VvE Diensten Nederland Eindhoven aan de bel trekken. Onze medewerkers voorzien u graag van professionele adviezen.

VvE diensten Eindhoven

Het deskundige team van 18 personen op ons kantoor in Best wordt aangestuurd door Hans Jacobs. Wij hebben de expertise in huis op alle onderdelen van VvE beheer. Het totale VvE beheer van uw VvE in Eindhoven is bij ons in professionele handen. Wij beschikken over eigen technisch managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het technisch en bouwkundig beheer. Bovendien beschikken we over een eigen afdeling schadeafhandeling zodat we alles tot in de kleinste puntjes voor u kunnen regelen. Bij storingen en calamiteiten kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Want storingen houden zich helaas niet aan kantoortijden….

Persoonlijke aandacht

Wij geloven in efficiëntie en snel kunnen schakelen. Ook geloven wij in persoonlijke aandacht en klaar staan voor onze klanten. Met een vaste VvE manager en Technisch manager heeft u altijd vaste aanspreekpunten. Dit houdt de lijnen kort en het overzicht helder. Tevens hebben we periodiek overleg met het bestuur van uw VvE in Eindhoven. Wij stellen ons daarbij graag proactief op. Hierbij waarborgen wij persoonlijk contact en zorgen wij voor vaste aanspreekpunten die volledig op de hoogte zijn van uw situatie. Daar staan wij voor.

VvE beheer Eindhoven

Wanneer u uw financieel beheer uitbesteedt aan VvE Diensten Nederland Eindhoven bent u ervan verzekerd dat wij op een aandachtige en veilig manier omgaan met de financiën van uw VvE in Eindhoven. Ter goedkeuring van ons financieel beleid hebben wij een fraudeverzekering kunnen afsluiten bij onze verzekeraar. U kunt met vol vertrouwen de financiële handelingen aan ons toevertrouwen. Wij gaan hier met de uiterste zorgvuldigheid mee om.

Groot werkgebied

Door ons grote werkgebied zijn wij inmiddels door heel Nederland te vinden. Dit zorgt voor een uitstekende uitwisseling van expertise en ervaring tussen onze kantoren. Wij hebben het beste met uw VvE in Eindhoven voor en helpen u graag bij het beheer van uw VvE.

Schaalgrootte

Omdat wij zijn uitgegroeid tot één van de grootste VvE beheerders van het land, kunt uw VvE in Eindhoven eenvoudig gebruik maken van onze schaalgrootte en collectieve inkoop. Zo profiteert u van elektra voor algemeen gebruik, gas en verzekeringen. Wij zijn er om uw VvE in Eindhoven in perfecte conditie te krijgen en te houden.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u moeite met het beheer van uw VvE in Eindhoven en omstreken? VvE Diensten Nederland Eindhoven bekijkt graag samen met u waar we en hoe we u van dienst kunnen zijn. Wij spelen een ontzorgende rol die uw VvE beheer uit handen neemt. Voor meer informatie of onze mogelijkheden kunt u het contactformulier invullen. Ons kantoor in Eindhoven is telefonisch bereikbaar op 0499 – 33 19 33.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond