Hét VvE kantoor van Eindhoven

 

VvE Diensten Nederland Eindhoven verzorgt het complete beheer voor circa 230 Verenigingen van Eigenaars. Ons werkgebied omvat Noord-Brabant en Limburg. Onder ons beheer vallen appartementencomplexen vanaf circa 20 appartementsrechten. Onze focus ligt op VvE’s bestaande uit appartementencomplexen, winkelcentra en bedrijfsverzamelgebouwen of een combinatie hiervan. 

Totaal VvE beheer
Het deskundige team van 18 personen op ons kantoor in Best wordt aangestuurd door Hans Jacobs. Wij hebben de expertise in huis op alle onderdelen van VvE beheer: financieel, administratief, technisch, bouwkundig en juridisch. Het totale VvE beheer van uw complex is bij ons in professionele handen. Wij beschikken over eigen technisch managers die verantwoordelijk zijn voor de aansturing van het technisch en bouwkundig beheer. Bovendien beschikken we over een eigen afdeling schadeafhandeling zodat we alles van A tot Z voor u kunnen regelen. Bij storingen en calamiteiten kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Want storingen houden zich helaas niet aan kantoortijden….

Persoonlijke aandacht
Wij geloven in efficiëntie en snel kunnen schakelen. Ook geloven wij in persoonlijke aandacht en klaar staan voor onze klanten. Met een vaste VvE manager en Technisch manager heeft u altijd vaste aanspreekpunten. Dit houdt de lijnen kort en het overzicht helder. Periodiek hebben we overleg met het bestuur van uw VvE. Wij stellen ons daarbij graag proactief op. Persoonlijk contact, vaste aanspreekpunten die volledig op de hoogte zijn van uw situatie: daar staan wij voor.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond