Hét VvE kantoor van Rotterdam

VvE Diensten Nederland Rotterdam is een professionele beheerder gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed dat gesplitst is in meerdere eigendomsrechten. Vanuit hartje Rotterdam beheren wij met een team van 8 personen onder leiding van Maurice Ramerman in provincie Zuid-Holland ruim 135 Verenigingen van Eigenaars, variërend van appartementencomplexen en winkelcentra tot bedrijfsverzamelgebouwen. VvE Diensten Rotterdam verzorgt het geheel. U kunt onze diensten inschakelen voor hulp bij:
– Technisch beheer;
– Financieel beheer;
– Administratief beheer;
– Bouwkundig beheer.

Of u nu gedeeltelijk onze expertise benodigd of liever alle aspecten van VvE beheer aan ons overlaat, wij passen ons aan, aan uw wensen. We nemen graag alle zorgen uit handen. Tevens kunt u bij onze deskundigen juridisch advies inwinnen. Dankzij de diensten van VvE Diensten Nederland Rotterdam hoeft uw VvE in Rotterdam nergens meer naar om te kijken.

VvE diensten Rotterdam

VvE beheer, dat doen we samen. We kijken naar wat uw VvE in Rotterdam nodig heeft en spelen in op deze behoeftes. Indien gewenst, nemen we alle zorgen uit handen. Dankzij korte lijntjes en duidelijke communicatie tussen alle betrokkenen binnen uw VvE zijn alle geplande werkzaamheden overzichtelijk. Van het organiseren van de Vergadering van Eigenaren tot aan het bijwerken van de laatste uitgevoerde werkzaamheden in de online database, VvE Diensten Rotterdam regelt het. Zo weet iedereen, op ieder moment, waar ze aan toe zijn.

Vaste aanspreekpunten

Binnen uw VvE in Rotterdam heeft u vaste aanspreekpunten waarbij u terechtkunt voor vragen over administratief, financieel, bouwtechnisch en juridisch beheer. Met een vaste VvE manager en een vaste Technisch manager heeft u naast vaste aanspreekpersonen, ook kwaliteit en directe communicatie in huis. Doordat uw vaste aanspreekpersonen altijd volledig op de hoogte zijn, kunnen zaken snel geregeld worden. Voor alle schadezaken hebben wij specialisten in huis die voor een snelle afwikkeling zorgen.

VvE beheer Rotterdam

Onze experts hebben inmiddels jarenlange ervaring op het gebied van VvE beheer. Door uw VvE beheer over te laten aan professionals, bent u verzekerd dat uw VvE in Rotterdam in top conditie blijft. Bovendien hebben wij dankzij onze inspanningen een fraudeverzekering kunnen afsluiten bij de verzekeraar. Deze beloning geeft aan dat wij met aandacht en op een veilige manier met de financiën binnen uw VvE omgaan. Wij zijn een betrouwbare partner die met uiterste zorgvuldigheid te werk gaan.

Groot werkgebied

Vanuit ons kantoor in Rotterdam werken we voor een grote regio, maar ook hierbuiten kunt u bij ons terecht. We helpen u graag. In dit gebied beheren we de VvE’s van appartementencomplexen vanaf circa 25 appartementsrechten, winkelcentra, bedrijfsverzamelgebouwen, parkeergarages en mandeligheden.

Schaalgrootte

Uw VvE in Rotterdam profiteert bovendien van de collectieve inkoop van elektra voor algemeen gebruik, verzekeringen en gas, dankzij onze schaalgrootte. Het is onze taak om alle betrokken partijen zoals besturen, commissies en leden van uw VvE tijdig en volledig te informeren. Daarnaast treden wij, indien nodig, op als administratief beheerder en zijn proactief in het geven van advies.

Waar kunnen we u mee helpen?

Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE in Rotterdam? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Referenties

VvE Grand Canal I
"Voorzitter Jan Stuiver"

Meteen na de oplevering van ons appartementen gebouw heeft de VvE Grand Canal 1 te Zoetermeer besloten een contract af te sluiten met VvE Diensten Nederland Rotterdam.

Meer dan 15 jaar maken wij , tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van bovengenoemd bedrijf.

Het uit handen nemen van boekhouding, begroting en jaarrekening geeft het bestuur van onze VvE veel vrijheid.

Het ondersteunen van technische zaken en bouwkundige zaken wordt effectief en deskundig uitgevoerd.

VvE Diensten Nederland Rotterdam adviseert ons ,met al hun in de praktijk opgedane deskundigheid , ter plaatse tijdens de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars.

Vaste aanspreekpunten is een pré voor ons , waardoor er snel en adequaat een oplossing voor moeilijke – en/of juridische zaken kan worden gevonden.

Ook de site heeft een positieve bijdrage, omdat je snel over informatie kan beschikken.

Kort gezegd is het hebben van een contract met VvE Diensten Nederland Rotterdam een verademing voor het bestuur en mede eigenaren.

VvE Waterlinze

Het bestuur van VvE Waterlinze is bijzonder tevreden over de manier waarop samen wordt gewerkt. Er wordt het bestuur (immers “gewone” bewoners) veel werk uit handen genomen o.a.:

  • De financiële administratie waaronder de verwerking van alle transacties, dagboekhouding, begroting en jaarrekening
  • Het onderhouden van contacten met verzekeraars, bouwbedrijven etc.
  • Ondersteuning en begeleiding van grote bouwkundige werkzaamheden op locatie, juridische kwesties, jaarstukken en jaarlijkse Vergadering van Eigenaars
VvE Barbizonplaats

Sinds de oprichting van onze VvE Barbizonplaats in 2010 hebben wij de diensten van VvE Diensten Nederland Rotterdam ingeschakeld en ervaren deze als zeer prettig, professioneel en meedenkend in alle voortkomende zaken m.b.t. het beheer van ons complex. Het meerjaren onderhoudsplan is qua planning en ook kostenmatig uiterst goed onderbouwd. De gehele financiële administratie is zeer duidelijk vormgegeven en is in elke Vergadering van Eigenaars meer een hamerstuk en leidt nooit tot enige discussie. Ook de voorbereidingen, uitvoering en afhandeling c.q. verslaggeving  van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars wordt door VvE Diensten Nederland Rotterdam geheel verzorgd en neemt ons als bestuur veel werk uit handen. Daarnaast kunnen wij als bestuur altijd terecht bij VvE Diensten Nederland Rotterdam voor advies en raad bij minder algemeen voorkomende zaken.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond