Hét VvE kantoor van Rotterdam

VvE Diensten Nederland Rotterdam is een professionele beheerder gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed dat gesplitst is in meerdere eigendomsrechten. Vanuit het centrum van Rotterdam beheren wij met een team van 8 personen onder leiding van Maurice Ramerman in provincie Zuid-Holland ruim 135 Verenigingen van Eigenaars, variërend van appartementencomplexen en winkelcentra tot bedrijfsverzamelgebouwen.

Maatwerk beheer
Wij verzorgen het totale beheer van uw VvE: administratief, financieel, technisch en bouwkundig. VvE beheer, dat doen we samen. Geheel op maat stellen we met u het meest ideale pakket samen. Zo weet u zeker dat alles goed geregeld is en komt u nooit voor nare verrassingen te staan. Mocht er onverhoopt een storing zijn, dan kunt u 24/7 gebruik maken van onze storingsdienst. Onze service stopt namelijk niet na kantooruren.

Vaste aanspreekpersonen
Binnen ons kantoor beschikken wij over deskundig personeel waarmee wij het administratieve, financiële, bouwtechnische en juridische beheer optimaal op uw wensen kunnen laten aansluiten. Met een vaste VvE manager en een vaste Technisch manager heeft u naast vaste aanspreekpersonen, ook kwaliteit en directe communicatie in huis. Doordat uw vaste aanspreekpersonen altijd volledig op de hoogte zijn, kunnen zaken snel geregeld worden. Voor alle schadezaken hebben wij specialisten in huis die voor een snelle afwikkeling zorgen.

Schaalgrootte
Door onze schaalgrootte kan uw VvE profiteren van de voordelen van onze collectieve inkoop. Bijvoorbeeld van elektra voor algemeen gebruik, gas en verzekeringen. We zorgen dat alle betrokken partijen zoals besturen, commissies en leden van VvE’s goed en volledig geïnformeerd zijn. Wij treden op als administratief beheerder en zijn proactief in het geven van advies. Een correcte afhandeling van zaken heeft onze absolute aandacht.

Online portal
VvE Diensten Nederland maakt gebruik van het beheerprogramma Convect Beheer waardoor het bestuur en alle eigenaren beschikken over een transparante online portal. Hierin zijn alle facetten aanwezig om de werkzaamheden te kunnen controleren.

Contact
Heeft u vragen over het uitbesteden van het beheer van uw VvE? Wilt u vrijblijvend advies over zaken die relevant zijn voor uw VvE? Of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Referenties

VvE Parktoren
"Mevrouw Lydia Doncher"

De Parktoren, een luxe woontoren, te Rotterdam wordt sinds 2011 beheerd door het beheerskantoor VvE Diensten Nederland Rotterdam B.V. Het is prettig dat er vaste aanspreekpunten zijn, dit maakt snel handelen mogelijk. Men wordt ondersteund als het nodig is ook bij lastige casussen. Mede door de goede samenwerking met de directeur, VvE manager, de secretaresses en niet te vergeten de andere medewerkers op kantoor heeft “De Parktoren” en haar directe omgeving een unieke uitstraling. De nieuwe site maakt het mogelijk dat men snel over informatie kan beschikken. Het motto van VvE Diensten Nederland Rotterdam B.V. “Beheren doen we samen” is juist en dat maakt onder anderen dat “De Parktoren” een toegenegen complex is om in te wonen.

 

VvE Grand Canal I
"Voorzitter Jan Stuiver"

Meteen na de oplevering van ons appartementen gebouw heeft de VvE Grand Canal 1 te Zoetermeer besloten een contract af te sluiten met VvE Diensten Nederland Rotterdam.

Meer dan 15 jaar maken wij , tot volle tevredenheid, gebruik van de diensten van bovengenoemd bedrijf.

Het uit handen nemen van boekhouding, begroting en jaarrekening geeft het bestuur van onze VvE veel vrijheid.

Het ondersteunen van technische zaken en bouwkundige zaken wordt effectief en deskundig uitgevoerd.

VvE Diensten Nederland Rotterdam adviseert ons ,met al hun in de praktijk opgedane deskundigheid , ter plaatse tijdens de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars.

Vaste aanspreekpunten is een pré voor ons , waardoor er snel en adequaat een oplossing voor moeilijke – en/of juridische zaken kan worden gevonden.

Ook de site heeft een positieve bijdrage, omdat je snel over informatie kan beschikken.

Kort gezegd is het hebben van een contract met VvE Diensten Nederland Rotterdam een verademing voor het bestuur en mede eigenaren.

VvE Waterlinze

Het bestuur van VvE Waterlinze is bijzonder tevreden over de manier waarop samen wordt gewerkt. Er wordt het bestuur (immers “gewone” bewoners) veel werk uit handen genomen o.a.:

  • De financiële administratie waaronder de verwerking van alle transacties, dagboekhouding, begroting en jaarrekening
  • Het onderhouden van contacten met verzekeraars, bouwbedrijven etc.
  • Ondersteuning en begeleiding van grote bouwkundige werkzaamheden op locatie, juridische kwesties, jaarstukken en jaarlijkse Vergadering van Eigenaars
VvE Barbizonplaats

Sinds de oprichting van onze VvE Barbizonplaats in 2010 hebben wij de diensten van VvE Diensten Nederland Rotterdam ingeschakeld en ervaren deze als zeer prettig, professioneel en meedenkend in alle voortkomende zaken m.b.t. het beheer van ons complex. Het meerjaren onderhoudsplan is qua planning en ook kostenmatig uiterst goed onderbouwd. De gehele financiële administratie is zeer duidelijk vormgegeven en is in elke Vergadering van Eigenaars meer een hamerstuk en leidt nooit tot enige discussie. Ook de voorbereidingen, uitvoering en afhandeling c.q. verslaggeving  van de jaarlijkse Vergadering van Eigenaars wordt door VvE Diensten Nederland Rotterdam geheel verzorgd en neemt ons als bestuur veel werk uit handen. Daarnaast kunnen wij als bestuur altijd terecht bij VvE Diensten Nederland Rotterdam voor advies en raad bij minder algemeen voorkomende zaken.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond