fbpx

Nieuws

VvE Diensten Nederland: nu met BVVB-keurmerk!

22 januari 2024

Een significante mijlpaal voor VvE Diensten Nederland: onze gehele franchiseorganisatie heeft het prestigieuze BVVB-keurmerk ontvangen, een bewijs van onze toewijding aan goede kwaliteit in het beheer van Verenigingen van Eigenaars (VvE).

Deze erkenning is een kroon op het harde werk en de toewijding van ons team en illustreert onze belofte om altijd hoge kwaliteitsnormen te hanteren in onze dienstverlening. Het BVVB-keurmerk, dat elke twee jaar herbeoordeeld wordt door een onafhankelijk Keurmerkinstituut, staat niet alleen voor betrouwbaarheid en vakmanschap, maar ook voor onze voortdurende inzet om onze diensten te verbeteren en te innoveren.

De belangrijkste aspecten die ons onderscheiden in de sector zijn onder meer:

  • Heldere Communicatie: Wij zorgen voor transparantie en duidelijkheid in alle communicatie met onze klanten.
  • Eerlijke Tarieven: Geen verborgen kosten, alleen transparante en eerlijke prijzen.
  • Up-to-date Expertise: Wij bieden continu bijgewerkte kennis om onze klanten de meest actuele en effectieve oplossingen te bieden.
  • Betrouwbare Service: Wij zijn toegewijd aan betrouwbaar en deskundig VvE-beheer.
  • Continu Leren: Wij focussen voortdurend op leren en ontwikkelen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen.

In een wereld waar betrouwbaar beheer en onderhoud steeds belangrijker worden, maken wij het verschil. De BVVB-community bestaat uit professionals die allen hun sporen in de branche hebben verdiend. Dit keurmerk bevestigt dat wij topkwaliteit leveren in alles wat we doen.

Wij blijven ons inzetten voor de ontwikkeling van onze franchiseorganisatie en zijn vastberaden om het beheer van VvE’s naar een nog hoger niveau te tillen. Met het BVVB-keurmerk als blijk van onze kwaliteit, kijken we uit naar een toekomst van voortdurende groei en succes in dienst van onze klanten.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond