fbpx

Bouwkundig beheer

Het op lange termijn in topconditie houden van uw gebouwencomplex is cruciaal. Het kost veel tijd en moeite om het bouwkundig beheer bij te houden. VvE Diensten Nederland neemt de volgende diensten voor u uit handen:
1) Onderhoud aan gebouw en installaties
2) Renovaties
3) Meerjarenonderhoudsplanningen
4) Advies over de opbouw van reserves.
Zo wordt alles voor u onder één dak geregeld door experts wat de kwaliteit van uw technisch beheer aanzienlijk zal doen verbeteren.

Planmatig onderhoud als onderdeel van bouwkundig beheer van uw VvE

Het is belangrijk om de bouwkundige staat van uw complex ook op lange termijn te waarborgen. Zo behoudt een pand zijn waarde. Planmatig onderhoud, wat niet tot klein, dagelijks technisch onderhoud behoort, is in goede handen bij VvE Diensten Nederland. Onze technisch managers beschikken over de juiste expertise om het complete bouwkundige beheer voor u te regelen.

Meerjarenonderhoudsplanning en bouwkundig beheer

Onaangename financiële verassingen? Daar wordt niemand blij van! Het is voor VvE’s verplicht om een reservefonds op te bouwen. Als basis hiervoor kan VvE Diensten Nederland een meerjarenonderhoudsplanning (MJOB) opstellen voor een periode van minimaal tien jaar. Hierin is opgenomen het te verwachten groot onderhoud aan het gebouw en de installaties die niet vallen onder het klein, dagelijks, technisch onderhoud. Zo weet u tijdig welke reserves noodzakelijk zijn en op welke termijn.

Groot onderhoud en de begeleiding hiervan binnen uw VvE

Omdat de begeleiding van het uitvoeren van groot onderhoud of renovaties veel extra werk, en dus extra beheerkosten, met zich meebrengt, zou het jaarlijkse honorarium dat wij u in rekening brengen onevenredig hoog worden. Om dit te voorkomen neemt VvE Diensten Nederland deze kosten niet mee in het jaarlijkse honorarium, maar reserveren we hiervoor een post op de meerjarenonderhoudsplanning. De Vergadering van Eigenaars beslist uiteindelijk welke partij deze werkzaamheden uit gaat voeren.

Bij groot onderhoud en renovaties komt het nodige kijken. De voorbereiding kost veel tijd. Wie gaat het begeleiden? Wie selecteert geschikte bedrijven? En wie gaat alle leden van de VvE hierover informeren? Wij nemen u de zorg graag compleet uit handen en verzorgen de voorbereiding, de begeleiding en het toezicht tijdens de uitvoering van groot onderhoud. Ook controleren we de verrichte werkzaamheden, begeleiden we de oplevering en verwerken we alles administratief. U heeft er totaal geen omkijken meer naar.

Alle bouwkundige documenten van uw VvE gearchiveerd op één plek

Speciaal voor alle appartementseigenaren hebben wij een online database opgezet. Hier kunt u alle documenten wat betreft bouwkundig beheer vinden. Deze beheren wij en vullen deze database indien nodig aan met nieuwe informatie. Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen uw VvE. Bovendien hoeft u er helemaal niets voor te doen en de documenten staan hierdoor veilig opgeslagen. Belangrijke documenten raken hierdoor nooit meer kwijt. De online database is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

VvE Diensten Nederland verzekert continuïteit

Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot één van de grootste VvE beheerders in Nederland. Daar zijn wij trots op. Inmiddels hebben wij een reeks aantal regiovestingen verspreid door heel het land die stuk voor stuk bestaan uit professionals op het gebied van bouwkundig VvE beheer. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit en continuïteit van onze dienstverleningen verzekeren.

Vraag een offerte aan

Denkt u er aan om uw bouwkundig beheer voor uw VvE uit te besteden? Vraag een offerte aan en vraag naar onze mogelijkheden. Wij staan voor u klaar met advies en beantwoorden graag al uw vragen. VvE Diensten Nederland biedt een full service oplossing voor uw VvE.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond