fbpx

Technisch beheer

Klein dagelijks onderhoud is slechts een klein gedeelte wat bij technisch beheer komt kijken. Bij technisch beheer horen de volgende diensten die VvE Diensten Nederland aanbiedt:
– Klein dagelijks onderhoud;
– Het verhelpen van storingen;
– Afhandelen van schades.
Elk kantoor van VvE Diensten Nederland heeft eigen technische managers in huis. Deze zorgen voor een goede aansturing van de aannemers waarmee uw VvE een contract heeft. Bovendien bewaren zij het overzicht omtrent alle technisch gerelateerde zaken voor uw VvE. VvE Diensten Nederland ontzorgt en verzorgd graag alle aspecten van uw VvE beheer.

Technisch beheer: van onderhoud naar waardebehoud

Uw complex wilt u uiteraard in uitstekende conditie houden. Goed onderhoud is cruciaal voor het behoud van de waarde van uw vastgoed. Maar ook levert goed onderhoud meer woongemak op en heeft het een positieve invloed op de uitstraling van uw complex. Grondig technisch onderhoud is belangrijk: u bouwt reserves op en zo voorkomt u nare tegenvallers die uiteindelijk meer geld kosten. Om die reden stelt uw regiokantoor een goede meerjarenonderhoudsplanning op zodat uw VvE voor zo min mogelijk verrassingen komt te staan.

Optimaal technisch beheer

VvE Diensten Nederland heeft technisch managers in dienst die het technisch beheer volledig voor u verzorgen. Zij werken uitsluitend voor Verenigingen van Eigenaren en voor coöperaties. Dankzij onze jarenlange expertise beschikken zij over de juiste ervaring om uw gebouwencomplex technisch optimaal te beheren.

Maatwerk voor het technisch beheer van uw VvE

Ieder complex is uniek en VvE Diensten Nederland levert dan ook altijd maatwerk, bij ieder complex. Juist door beheer op maat te verzorgen, kunnen wij de kwaliteit garanderen die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Klein dagelijks onderhoud

Uw regiokantoor behandelt (reparatie)verzoeken wat betreft het kleine dagelijks onderhoud. Het gaat dan om de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen. Het aanvragen en beoordelen van offertes bij derden hoort hier ook bij. De Technisch manager van VvE Diensten Nederland sluit contracten namens de VvE, besteedt de werkzaamheden voor u uit, houdt toezicht en controleert de uitvoering. Doordat we uw complex beheren, weten we precies wat er wanneer moet gebeuren. Bovendien stellen we jaarlijks een onderhoudsbegroting op. We sluiten onderhoudscontracten af voor de technische installaties zoals de lift, C.V. en gemeenschappelijke voorzieningen. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Wij staan voor u klaar.

Schadeafhandeling als deel van technisch beheer

Schades zijn natuurlijk altijd vervelend. U wilt dat deze adequaat en snel afgehandeld worden. Wij snappen dat als geen ander en behandelen schademeldingen die vallen onder de dekking van de door de VvE gesloten verzekeringspolissen. Ook behandelen we onderhoudswerkzaamheden die vallen onder garantiebepalingen en zien we toe op de naleving hiervan.

Ook bij storingen staan wij voor u klaar

Wij staan 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van storingen. U kunt dag en nacht op ons vertrouwen, alle dagen van de week. Een storing of calamiteit komt helaas niet uitsluitend voor tijdens kantooruren. Voor dringende storingen en spoedeisende klachtmeldingen buiten kantooruren is onze storingsdienst bereikbaar. Heeft u last van een storing? Meld deze dan nu hier.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw technisch beheer uitbesteden? Of bent u benieuwd naar wat VvE Diensten Nederland voor u kunt betekenen? Niet alleen nemen wij graag uw technisch beheer uit handen, wij willen u zo compleet mogelijk ontzorgen door alle lasten van een VvE over te nemen. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in administratief- bouwkundig- en financieel beheer. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor advies of vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op 076 524 04 00 of vraag een offerte aan. We horen graag van u.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond