Technisch beheer

Elk kantoor van VvE Diensten Nederland heeft eigen technisch managers in huis. Deze zorgen voor een goede aansturing van de aannemers waarmee uw VvE een contract heeft.

Van onderhoud naar waardebehoud
Uw complex wilt u uiteraard in uitstekende conditie houden. Goed onderhoud is cruciaal voor het behoud van de waarde van uw vastgoed. Maar ook levert goed onderhoud meer woongemak op en heeft het een positieve invloed op de uitstraling van uw complex. Gedegen technisch onderhoud is belangrijk: u bouwt reserves op en zo voorkomt u nare tegenvallers die uiteindelijk meer geld kosten. Om die reden stelt uw regiokantoor een goede meerjarenonderhoudsplanning op zodat uw VvE voor zo min mogelijk verrassingen komt te staan.

Ervaring als onderscheidende factor
VvE Diensten Nederland heeft technisch managers in dienst die het technisch beheer volledig voor u verzorgen. Zij werken uitsluitend voor Verenigingen van Eigenaren en voor coöperaties. Dankzij onze jarenlange expertise beschikken zij over de juiste ervaring om uw gebouwencomplex technisch optimaal te beheren.

Maatwerk
Ieder complex is uniek en VvE Diensten Nederland levert dan ook altijd maatwerk, bij ieder complex. Juist door beheer op maat te verzorgen, kunnen wij de kwaliteit garanderen die onze opdrachtgevers van ons gewend zijn.

Klein dagelijks onderhoud
Uw regiokantoor behandelt (reparatie)verzoeken inzake het kleine dagelijks onderhoud. Het gaat dan om de gemeenschappelijke ruimten en voorzieningen. Het aanvragen en beoordelen van offertes bij derden hoort hier ook bij. De Technisch manager van VvE Diensten Nederland sluit contracten namens de VvE, besteedt de werkzaamheden voor u uit, houdt toezicht en controleert de uitvoering. Doordat we uw complex beheren, weten we precies wat er moet gebeuren. We stellen jaarlijks een onderhoudsbegroting op. We sluiten onderhoudscontracten af voor de technische installaties zoals de lift, C.V. en gemeenschappelijke voorzieningen.

Schadeafhandeling
Schades zijn natuurlijk altijd vervelend. U wilt dat deze adequaat en snel afgehandeld worden. Wij snappen dat als geen ander en behandelen schademeldingen die vallen onder de dekking van de door de VvE gesloten verzekeringspolissen. Ook behandelen we onderhoudswerkzaamheden die vallen onder garantiebepalingen en zien we toe op de naleving hiervan.

Storingen
Wij staan 24/7 voor u klaar bij het verhelpen van storingen. U kunt dag en nacht op ons vertrouwen, alle dagen van de week. Een storing of calamiteit komt helaas niet uitsluitend voor tijdens kantooruren. Voor dringende storingen en spoedeisende klachtmeldingen buiten kantooruren is onze storingsdienst bereikbaar. Heeft u last van een storing? Meld deze dan nu hier.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond