VvE beheer, boekhouding, financiële administratie, jaarrekening, begroting, facturen, voorschotbijdragen

Het beheer van uw Vereniging van Eigenaren uitbesteden? VvE Diensten Nederland is er voor u!

Denkt u erover om het beheer van uw VvE of Vereniging van Eigenaren uit te besteden? Of is uw VvE beheer te veel werk en zoekt u een partij die u hierin kan ondersteunen? VvE Diensten Nederland is de juiste partner voor uw VvE beheer.

Waaruit bestaat VvE beheer
Wanneer u uw VvE beheer uitbesteed aan VvE Diensten Nederland kunt u erop vertrouwen dat u een professionele partij in de hand heeft genomen. Zo bestaat het VvE beheer van VvE Diensten Nederland uit onder andere: boekhouding van uw VvE, de financiële administratie van uw VvE, het opstellen van een jaarrekening voor uw VvE, het maken van een begroting, opstellen van facturen en het berekenen van voorschotbijdragen voor uw Vereniging van Eigenaars.

Maatwerk is de standaard
Bij VvE Diensten Nederland is maatwerk de standaard. Dat betekent dat u zelf kiest welke onderdelen van het VvE beheer u bij ons af wilt nemen. U hoeft er dus niet voor te kiezen om boekhouding van uw VvE, financiële administratie van uw Vereniging van Eigenaren, het opstellen van een jaarrekening voor uw VvE, het maken van een begroting, opstellen van facturen en het berekenen van voorschotbijdragen voor uw Vereniging van Eigenaars allemaal in beheer te doen bij VvE Diensten Nederland maar kunt ook deeltaken uitbesteden. Het VvE Basispakket bevat alle werkzaamheden die minimaal nodig zijn voor een goed en professioneel VvE beheer bij VvE Diensten Nederland. Daarnaast kunt u dit pakket optioneel uitbreiden met aanvullende diensten. Zo kunt u er dus voor kiezen om te starten met het uitbesteden van de boekhouding, financiële administratie en het opstellen van facturen en kunt u later zaken als het opstellen van een jaarrekening voor uw VvE, het maken van een begroting en het berekenen van voorschotbijdragen voor uw Vereniging van Eigenaars toevoegen aan dit pakket. Zo is uw VvE beheer geheel naar uw wens ingericht en betaalt u alleen voor de zaken die u echt nodig heeft.

Bent u op zoek naar een professionele partner die uw VvE beheer van u overneemt? Of zoekt u meer informatie over het uitbesteden van uw VvE beheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.