VvE diensten, financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, bouwkundig beheer, advisering

Al het beheer van uw VvE uitbesteden? Alle diensten die VvE Diensten Nederland aanbiedt helpen u hierbij.

Uw VvE of Vereniging van Eigenaar is uniek. Daarom werken we bij VvE Diensten Nederland met maatwerk. Dit betekent dat u ervoor kunt kiezen om elk aspect van uw VvE, zoals financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, bouwkundig beheer en advisering te laten beheren door VvE Diensten Nederland maar u kunt ook deeltaken uitbesteden.

Financieel beheer door VvE Diensten Nederland
Het financieel beheer van uw VvE of Vereniging van Eigenaren kunt u uitbesteden aan VvE Diensten Nederland. Zo kunt u erop vertrouwen dat wij u betrouwbaar financieel beheer bieden. Onder financieel beheer vallen de volgende activiteiten: debiteuren- en crediteurenbewaking, begrotingen opstellen, jaarstukken vervaardigen en verzekering regelen.

Administratief beheer door VvE Diensten Nederland
Het administratief beheer van uw VvE is in goede handen bij VvE Diensten Nederland. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw administratief beheer. VvE Diensten helpt u in het kader van administratief beheer aan een administrateur. Onder administratief beheer vallen de volgende activiteiten: Vergadering van Eigenaars organiseren, ledenadministratie, communicatie binnen de Vereniging van Eigenaren.

Technisch beheer door VvE Diensten Nederland
Het technisch beheer van uw Vereniging van Eigenaren kunt u overlaten aan VvE Diensten Nederland. Voor het technisch beheer kunt u vertrouwen op de professionaliteit van onze bouwkundige beheerders. Onder technisch beheer vallen de volgende activiteiten: klein dagelijks onderhoud, schadeafhandeling en storingen oplossen.

Bouwkundig beheer
Bij bouwkundig beheer praten we over het waarborgen van de bouwkundige staat van het gebouwencomplex voor de lange termijn. We spreken bij bouwkundig beheer over groot onderhoud. Hieronder vallen alle onderhoudswerkzaamheden aan het gebouw en de installaties, die niet tot klein dagelijks onderhoud gerekend kunnen worden. De volgende activiteiten vallen onder bouwkundig beheer: meerjarenplanning opstellen, plan van aanpak voor groot onderhoud en renovaties.

Advisering
Ook voor advisering op het gebied van VvE beheer kunt u terecht bij VvE Diensten Nederland. Wij zijn dé adviseur op het gebied van VvE beheer. Wij adviseren onder andere notarissen, projectontwikkelaars, institutionele beleggers en makelaars.

Op zoek naar een partner voor het financieel beheer, administratief beheer, technisch beheer, bouwkundig beheer van uw VvE of op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op.