Rotterdam

• Deskundige dienstverlening op maat
  • Documenten 24/7 online beschikbaar
  • Optimaal VvE beheer zonder zorgen

Ons kantoor maakt als zelfstandige B.V. deel uit van VvE Diensten Nederland B.V. en is gevestigd in Rotterdam. De directie wordt gevormd door Maurice Ramerman. Binnen ons kantoor beschikken we over ruime ervaring in het beheer en de administratie van Verenigingen van Eigenaars.

Wij verzorgen het beheer en de administratie voor circa 150 Verenigingen van Eigenaars in een groot deel van Nederland. Onze dienstverlening omvat alle voorkomende beheeractiviteiten, inclusief het onderhouden van contacten met besturen, commissies en leden van de verenigingen en coöperaties. De financiële administratie van onze cliënten wordt centraal verzorgd door VvE Diensten Nederland.

Het administratief, financieel, juridisch en algemeen beheer van uw VvE of coöperatie is bij VvE Diensten Nederland Rotterdam B.V. in handen van een vaste accountmanager. Voor het technisch en bouwkundig beheer stellen we bovendien een vaste bouwkundig beheerder aan. Als cliënt kunt u dus altijd vertrouwen op twee vaste contactpersonen, die intern worden ondersteund door ons secretariaat.

VvE Diensten Nederland Rotterdam B.V.

Wijnhaven 88
Postbus 19151