fbpx

Advisering

Dankzij onze jarenlange ervaring als vastgoedbeheerder met ons landelijke netwerk kan VvE Diensten Nederland u professioneel adviseren met betrekking tot uw totale VvE beheer. Van het opstarten van een nieuwe tot het reactiveren van een slapende Vereniging van Eigenaars. Ook geven wij advies bij het opstellen van notariële splitsingsaktes, exploitatiebegrotingen enzovoorts. Onze managers hebben parate kennis op het gebied van:
– Financieel beheer;
– Administratief beheer;
– Technisch beheer;
– Bouwkundig beheer.
Wij kunnen u voorzien van deskundig advies op het gebied van VvE beheer. Vaak zijn we al in een vroeg stadium bij een project betrokken. We willen alle zaken die komen kijken bij een complex graag in een zo vroeg mogelijk stadium goed regelen. Zo voorkomt u vervelende verassingen en tegenvallers. In het voortraject adviseren wij onder andere notarissen, projectontwikkelaars en woningcorporaties.

Advies op maat voor uw VvE

Ieder complex is uniek en heeft daarom andere behoeftes. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk dat bij uw VvE past. Wij reiken graag een helpende hand. Of u nu advies nodig heeft op het gebied van administratie, financieel beheer of op alle vlakken binnen een VvE, VvE Diensten Nederland kan voor ieder gewenst aspect advies op maat geven.

Een full service oplossing voor uw VvE beheer

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw VvE beheer volledig of (groten)deels uit te besteden. VvE Diensten Nederland levert full service oplossingen voor het beheer van uw VvE. Dit scheelt u eventueel een hoop moeite en gedoe. Wij verzorgen van A tot Z uw VvE beheer. U hoeft nergens meer naar om te kijken. Door onze zorgvuldige en rechtvaardige werkwijze zijn wij o.a. beloond met een fraude- en berovingsverzekering van onze verzekeraar. Zo garanderen wij u dat wij op de correcte manier met het financieel beheer van uw VvE omgaan.

Neem contact met ons op

Kunt u advies gebruiken bij uw VvE beheer? Onze adviseurs kunnen u voorzien van handige tips en beantwoorden graag al uw vragen. Vraag een offerte aan op onze website of neem telefonisch contact met ons op via 076 524 04 00. Tevens kunt u een contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met één van onze regiokantoren. Wij hebben kantoren in Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

Deskundig advies Maatwerk Financieel en technisch beheer in huis 24/7 Bereikbaar

Waar kunnen we u mee helpen?

Verder rond